x

Joaquin Phoenix-film er fup

Joaquin Phoenix-film er fup

Dokumentarfilmen "I'm Still Here" om skuespilleren Joaquin Phoenix' forvandling til Hollywood-stjerne til rapper viser sig nu at være et stort fupnummer. Det udtaler instruktøren Casey Affleck nu i et interview med The New York Times.

Der har nærmest fra begyndelsen været tvivlende stemmer fremme, der kaldte filmen for et stort fupnummer, men folkene bag har hele tiden insisteret på, at dette var den ægte vare. Filmen havde tidligere på måneden premiere på filmfestivalen i Venedig, og selv efter at have set hele filmen var publikum i tvivl om, hvorvidt det der skete på lærredet var sandt eller det hele var fup. Den tvivl kan nu lægges væk, da der i følge instruktøren intet ægte er i filmen.

Han fortæller dog, at da Phoenix mødte op hos David Letterman i begyndelsen af 2009 og fortalte om sine ambitioner om at blive rapper, var talkshow-værten ikke blevet informeret om, at det hele var løgn. Men scenerne med slåskampene, luderne, stofferne og opkast var altsammen planlagt og en del af et to år langt forløb, hvor Phoenix spillede rollen som en langt ude version af sig selv.

Derfor kommer der næppe et album med rapperen Joaquin Phoenix, der undervejs i filmen spiller sine demoer for Sean "Diddy" Combs, som man må formode også var blevet informeret om, at det hele var svindel.

Der foreligger endnu ikke en dansk premieredato for "I'm Still Here".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA