x

1 2 3 4 lukker og slukker med koncerter

1 2 3 4 lukker og slukker med koncerter

Intet varer evigt, men derfor kan man jo godt træde af med manér – og det har gruppen 1 2 3 4 tænkt sig at gøre, når de giver deres allersidste koncerter i henholdsvis København, Århus og Odense.

I november sidste år annoncerede 1 2 3 4 efter to års pause, at de ville udgive fire singler i løbet af det næstfølgende halve år. Det er da også blevet til tre af slagsen "Mother", "Sjöwall & Wahlöö" og "Gut", hvorimod den sidste indtil nu er udeblevet. Bandet debuterede i 2007 med albummet "In Your Faith", som ifølge GAFFAs anmelder ikke helt fik indfriet det potentiale bandet ellers viste live.

GAFFAs Erik Barkman skrev blandt andet:

"'In Your Faith' rummer adskillige stærke sange og masser af elegant guitarspil, men produktionen står ikke helt mål med de ambitiøse arrangementer. Derfor lyder debuten også mere som et forvarsel om kommende stjernestunder end et triumftog i sig selv. Men lovende er den!".

1 2 3 4's musik har været kendetegnet ved intelligente tekster, der er pakket ind i popmelodier. Musikken har bandet selv eksplificeret som "Charles Bukowski inde i Diana Ross og The Supremes, som beslutter sig for at skrive indiepowerpop-sange i stedet for poesi."

Bandet betræder som sagt scenerne for sidste gang, så hvis man ønsker at give bandet et skulderklap og et farvel med på vejen, så  starter de koncertrækken den 30. september i København, hvor den humørfyldte københavnske indie- og artpop-kvartet Börsenfieber spiller support.

Den allersidste koncert bliver således koncerten i Odense den 16. oktober, som vil sætte et endegyldigt punktum for 1 2 3 4's bedrifter.

Køb billetter til koncerterne på GAFFA Live. Du kan læse og høre mere på 1 2 3 4's Myspace-profil og Börsenfiebers Myspace-profil.

Se 1 2 3 4's komplette liste af afslutningskoncerter herunder:

30. september - Huset i Magstræde, København (Support: Börsenfieber)

14. oktober - Studenterhus Aarhus, Århus (Support: Purpur Jaipur + Djs)

16. oktober - Kansas City, Odense (Support: Jeremy Sparrow + Djs)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA