x

Trailerpark Festival udgiver dokumentar-film og cd

Trailerpark Festival udgiver dokumentar-film og cd

Trailerpark Festival 2010 løb af stablen i perioden den 30. juli til den 1. august, og folkene bag har netop annonceret, at der er gjort status fra årets festival. I samme omgang annoncerer festival-arrangørerne ArtRebels to nye initiativer.

For det første udkommer der en dokumentarfilm fra årets festival, der belyser de fleste aspekter i organiseringen af en event i Trailerpark Festivalens størrelse.

Derudover vil arrangørerne udgive en Compilation-cd med 25 numre med tracks som kunstnere, der har optrådt på festivalen, har doneret. Alt overskud fra salg af Compilation-cd'en vil blive givet til velgørende formål administreret af ArtRebels. Blandt de kunstnere der er at finde på den første udgivelse "Trailerpark Festival Compilation Vol. 1", er prominente danske navne som: Trentemøller, Raz Ohara, Giana Factory, CHLLNGR, Sleep Party People, Vinnie Who, Det Sejler i Effekter, The Kissaway Trail og mange flere.

Den omtalte dokumentarfilm er blandt andet blevet filmet af Mads Junker og Simon Weyhe, som har samlet 80 timers råmateriale fra festivalen, og som netop er i gang med at bearbejdet det til en sammenhængende dokumentar. Kameraholdet har været til stede under hele festivalen, både nat og dag, og dokumenteret, hvordan det ser ud når næsten 7000 mennesker fester sammen.

ArtRebels har i en pressemeddelelse også gjort det økonomiske op, og festivalen er kommet ud på den anden side med et underskud på 75.000 kroner. Det bliver blandt andet forklaret med, at festivalen ikke har modtaget støtte fra hverken kommunale eller regionale puljer. Festivalen bliver dog støttet af 200 frivillige, mere end 40 kunstnere fra hele verden, 20 virksomheder og fem private sponsorer, og de skriver, at de i fremtiden vil arbejde for kommunale støtte.

På trods af underskudet skriver ArtRebels, at de er i fuld gang med planlægningen til Trailerpark Festival 2011, så man skal ikke være bekymret for Trailerpark Festivalens fortsatte eksistens.

Både dokumentar og Compilation-cd vil blive udgivet ved en Trailerpark fest, som vil blive annonceret, ligeså snart det er klar. Du kan se fotos fra årets festival her, og læse mere om Trailerpark Festivalen på deres hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA