x

Tre danske metal-bands drager på turné

Tre danske metal-bands drager på turné

Røvtour 2010 er overskriften på den turné, de tre danske metal-bands Unbelief, Memorial og Downswitch vil drage på i oktober måned. Koncerterne finder sted i Jylland og på Fyn i oktober måned.

De tre bands har hver især et debutalbum i bagagen, mens både Unbelief og Memorial arbejder på nyt materiale igen. Memorial spillede desuden på årets Day Of Decay-festival i Ålborg, hvor to nye medlemmer Dennis Petersen (vokal) og Morten Jacobsen (bas) blev præsenteret, og det er altså disse to medlemmer der vil være med rundt på røvtouren.

Grindcore-bandet Downswitchs debutalbum "Let Clarity Descend From Blackened Skies" udkom tidligere i år, og har blandt andet høstet positive roser på siderne Metal-Rules og Diskant.dk. Bandet beskriver selv deres album-lyrik således på deres Myspace-profil:

"Tekstuniverset er centreret om hvor fucked up verden er, mens det andre gange er om åndssvage spørgsmål som hvorfor 'Jeg føler mig nede i skraldespanden'".

Memorial er aktuel med albummet "In The Absence Of All Things Sacred" fra 2009 og Unbelief med "Dread", der udkom tidligere i år.

De tre bands har selv arrangeret touren, og derfor vil der også være andre interessante indlsag undervejs. For eksempel gæster The Psyke Project touren i Struer.

Læs mere: http://www.myspace.com/downswitchcom#ixzz103QeRVjB

Røvtour 2010 ser således ud:

2/10 - Kansas City, Odense (+ Terra Falls)

8/10 - Folkets Hus, Struer (+ The Psyke Projects)

9/10 - RockCaféen, Aalborg (+ Hatred Conspiracy)

16/10 - Ungdommens Hus, Esbjerg (uden Memorial)

29/10 - Det Gule Pakhus, Horsens

30/10 - Rockstjernen, Herning

Desuden er der koncert den 14/10 på Harders i Svendborg med Svartsot + Unbelief.

Se mere information om touren her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA