x

Kiss Kiss Kiss på udlandsturné

Kiss Kiss Kiss på udlandsturné

Det unge fremadstormende band Kiss Kiss Kiss drager i oktober på en mindre turné i Tyskland, Holland, Schweiz og Belgien, som vil blive sat i gang af en gratis-koncert på det københavnske spillested Bremen den 29. september til JBL Nites, og sluttet af med tre koncerter i Danmark.

Bandet har netop spillet på den prestigefyldte Montreux Jazz Festival i Schweiz, og koncerten har ifølge en pressemeddelelse været med til at åbne op for den kommende turné. Interessen syd for grænsen er efter sigende stor, og der skal have været god opbakning ved de tidligere koncerter i blandt andet Amsterdam og Wien.

Bandet spillede på årets Spot Festival, hvor de modtog fire stjerner for deres præstation af GAFFAs anmelder Jeppe Kiel Revsbech, han gav kvartetten følgende lovende ord med på vejen:

"Kiss Kiss Kiss er tydeligvis et velspillende og koncerterfarent foretagende, og frontmand Mads Koch kunne således slentre afslappet rundt på scenen som en cool frontfigur for ungkarlene – men desværre ikke som nogen stor ambassadør for de mindeværdige melodier, man godt kunne savne hos kvartetten. Bandet lader til at have prioriteret groovet i musikken højere end de indtagende refræner, og det er en fair disposition, når man som Kiss Kiss Kiss formår at få den dansable art-pop til at swinge."

Også bandets debutalbum "Release The Birds" modtog fire stjerner her på GAFFA tidligere på året. Et album, der vil blive genudgivet den 27. september digitalt, hvor det vil inkludere ti remixes af sange fra pladen.

Se turnéplanen her:

29.09 Bremen, København (JBL Nites - Gratis)
05.10 Astra Stube, Hamburg, Tyskland
06.10 Weltecho, Chemnitz, Tyskland
07.10 Projekt 7, Magdeburg, Tyskland
08.10 Perron55, Venlo, Holland
09.10 AZ, Aachen, Tyskland
11.10 Cafe Video, Gent, Belgien
13.10 Morph Club, Bamberg, Tyskland
14.10 Hive, Zürich, Schweiz
15.10 Etage Club, Biel, Schweiz
16.10 Beim Weissen Lamm, Augsburg, Tyskland
23.10 Train, Aarhus
11.11 Paletten, Viborg
18.11 Sønderborghus, Sønderborg

Læs mere info på www.kisskisskiss.dk.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA