x

Thomas Blachman tilbage i X Factor

Thomas Blachman tilbage i X Factor

Som en anden Michael Corleone troede Thomas Blachman, at han havde lagt X Factor bag sig, men nu har de hevet ham med ind igen. Den skaldede trommeslager er dermed den først annoncerede af de tre dommere, som skal styret slaget i fjerde udgave af X Factor på DR.

Hvilke to kolleger Blachman skal sidde sammen med i showet er endnu uvist, men det forventes at der vil ske flere udskiftninger, og det ligger i hvert fald fast, at Carsten "Soulshock" Schack ikke er blevet inviteret tilbage til showet.

I en pressemeddelelse udtaler Blachman sig om, hvorfor han har valgt at vende tilbage, og hvordan han har ændret sig siden sidst:

"Siden sidste gang X Factor har jeg af indlysende årsager været en del i kontakt med mig selv, da det nu engang er det, jeg lever af. Man kan sige, at jeg har fået ladet batterierne op, og føler stor glæde. Misforstå mig ikke; jeg taler ikke om lalleglæde - faktisk har jeg udviklet lidt af et temperament på det sidste. Lige meget hvad, tiden er helt klart kommet til at igen at komme lidt ud i verden, og her er X Factor er et program, der på mange måder kan noget enestående: Jeg føler mig forstået i dette format, om du forstår".

X Factor 4 rammer de danske tv-skærme i begyndelsen af 2011. Der er pre-casting i Århus den 22. september og i København den 27. september - tilmelding er fortsat åben på www.dr.dk/xfactor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA