x

MC’s Fight Night er tilbage

MC’s Fight Night er tilbage

Freestyle er den svære disciplin inden for hiphop, hvor rapperen improviserer rim over et beat foran et publikum. MC’s Fight Night er Danmarks største freestyle-konkurrence, og tidligere har dygtige rappere som Per V, Strøm og UFO kæmpet om titlen som årets freestyle champ. Interessen for MC’s Fight Night har været stor i år, og over 140 deltagere har allerede tilmeldt sig konkurrencen.

I år afholdes kun to kvalifikationsfinaler, nemlig Øst- og Vestfinalen, der går ned i henholdsvis Store Vega i Købehavn d. 7. og Train i Århus d. 14. august. De 16 bedste freestyle-MCs går videre til finalen, der bliver afholdt i Cirkusbygningen d. 4. september.

Dommerkomitéen består af Jeppe Bisgaard, der tidligere har produceret for Outlandish, Lasse Lindholm (tidligere Hvid Sjokolade) og Ezi Cut, der bl.a. står bag street wear-butikken Drop Dead og har produceret Jokerens Alpha Han. Konferencier bliver lige som sidste år Preacherman.

I modsætning til de seneste par år er førstepræmien er ikke en kontant pengepræmie, men "en genstand som, ud over en kæmpe affektionsværdi, desuden har en værdi af 35-40.000 kr."

Læs mere om arrangementet og regler for deltagelse


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA