x

Klub A-list igen i Århus

Klub A-list igen i Århus

Så er den månedlige Klub A-list tilbage med indie og alternativ rock i cd-skufferne og på pladetallerkenerne på Sway i Århus, denne gang lørdag d. 17. juli kl. 20-02.

A-list vil ved dette arrangement hylde, hvad arrangørerne kalder indie-guldalderen: De tidlige 90’ere, da Doc Martins-støvler var vældig hippe, og derfor vil der fra kl. 21-00 kun blive spillet sange fra klassiske bands fra dengang, både fra den amerikanske og engelske scene: Blur, Stone Roses, Charlatans, Sonic Youth, Smashing Pumpkins, Nirvana, Pearl Jam, Pixies, Adorable, Ride, My Bloody Valentine, James, Ned’s Atomic Dustbin, Levellers, Pavement, Hole, Curve, Boo Radleys og meget mere.

Derudover fortsætter klubben med at spille indie-rock, emo, post-rock og shoegazer etc., både de gamle indie-hits samt det nye som f.eks. Kings Of Leon, Interpol, Franz Ferdinand og The White Stripes og også den danske indie(og det, der ligner)-scene med f.eks. Mew, Nephew og Moon Gringo.

Resident dj’s er DJ Hvam (har dj'et på Den Sidste Cafe (1994-99), på Club Drive på Musikcaféen (1997-2003), på VoxHall (Klub Sanz og Klub Supervox) og til diverse arrangementer og koncerter i byen samt gæste-dj'et på Tam Tam i København) og DJ Kjær (har dj’et på Club Drive på Musikcaféen (1997-2003) og på VoxHall (Klub Sanz)).

Som sædvanlig er der gæste-dj fra kl. 20-22, og denne gang er det et gensyn med John Fogde fra den fyldige musikweblog frekvens.dk, der spiller indie/alternative primært fra den amerikanske scene. Fra 20-21 er der musik fra navne som Guided By Voices, The Flaming Lips, Built To Spill, OK Go og Death Cab For Cutie, og derefter gamle hits.

Entréen er kr. 20,-, og Klub GAFFA-medlemmer har som sædvanlig gratis adgang.

Læs mere om Klub GAFFA


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA