x

Primus arbejder på nyt album

Primus arbejder på nyt album

Primus-frontmanden Les Claypool har netop udtalt til Billbord.com, at hans band lige nu "akkumulerer materiale på daglig basis". Når musikken samles på en ny udgivelse, kan det blive det første studiealbum i 11 år siden "Antipop" fra 1999.

Les Claypool udtaler, at bandet lige nu er i gang med at lytte til gammelt materiale fra lydprøver og liveoptagelser.

"Lige nu er det, som at smide pasta op på væggen og se hvilke nudler der bliver hængende" fortæller Claypool til Billbord. "Vi har forgrenet os ud af flere forskellige tangenter, og jeg har notesbøger fyldt med forskellige tekster. Og med en iPhone har jeg nu min egen lille optager som kan optage ting i en håndvending, mens jeg kører ned ad gaden."

Denne gang vil bandet desuden indeholde såkaldt "gammelt-nyt blod" i form af Jay Lane (i midten på billedet, red.), som var bandets første trommeslager, før de udgav debutten "Frizzle Fry" i 1990. Les Claypool udtaler, at den nye/gamle trommeslager Jay Lane kommer til at have stor betydning for trioens syvende album, når de går i studiet senere dette efterår.

"Jay er en meget mere groove-orienteret trommeslager. Jeg kan forestille mig at rytmerne kommer til at blive meget hårde og intense."

I øjeblikket turnerer Primus i USA på deres "Oddity Fair tour" som slutter 3. oktober i Detroit, hvorefter bandet har planlagt at gå i studiet og indspille det nye album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA