x

Den nye OK Go-video er set af millioner

Den nye OK Go-video er set af millioner

Chicagobandet OK Go har nærmest skabt sig en karriere på at lave underholdende videoer til sider som YouTube. Den legendariske trædemøllevideo fra 2006 til nummeret "Here it Goes Again" fik eksempelvis mere end 1 million hits i løbet af de første seks dage og har for længe siden rundet de 50 millioner hits på YouTube.

Gruppen har også hittet med den spektakulære video til nummeret "This Too Shall Pass" som allerede har rundet 17 millioner hits på YouTube, og efterfølgende er kommet en video til nummeret "End Love" som også indeholdt en imponerende koreografi optaget i én scene.

Nu er OK Go klar med endnu en video - denne gang til nummeret "White Knuckles" fra deres seneste album "Of The Blue Colour Of the Sky". Videoen har allerede rundet 2,4 millioner hits på bare to dage, så noget tyder på, at OK Go's videoer efterhånden er begyndt at være et velkendt brand, som folk holder øje med.

Videoen er som altid uden et eneste klip i sekvensen og er denne gang instrueret af Trish Sie og bandet selv. Denne gang har bandet kastet sig over dresserede hunde som et overordnet tema i videoen.

Se videoen her og lad os høre hvad du synes.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA