x

Lucky Bird varmer op til Newbees Festival i GAFFA Shop

Lucky Bird varmer op til Newbees Festival i GAFFA Shop

På lørdag vil der som optakt til afslutningsaftenen på Newbees Festival 2010 være gratis akustisk koncert med et af de navne, som senere på aftenen skal spille sin 'rigtige' koncert i Stakladen. Tilsvarende var det sidste år The Rumour Said Fire, som fik æren, og i år drejer det sig om det nye indie rockband Lucky Bird.

Rasmus Littauer er en af de fem medlemmer i bandet, og når han ikke spiller med Lucky Bird spiller han blandt andet også med Electrojuice og Kiss Kiss Kiss. I august måned bragte vi her på GAFFA et længere interview med multiinstrumentalisten, hvor Rasmus Littauer beskriver Lucky Bird således:

"Puha. Det er vel en slags alternativ indie-rock, ha ha. Nej, helt ærlig, så er vores lyd med tiden blevet tungere, mere skramlet og usleben, men vi går ikke så meget op i genrer. For os handler det om skabe stemninger og ikke så meget om, hvor vi passer ind henne."

Bandet har blandt andet varmet op for Kiss Kiss Kiss, og så har de for nylig indspillet en ep, der ifølge interviewet snart vil ramme butikkerne.

Lucky Bird kan opleves gratis i GAFFA Shop på lørdag kl. 13.30 og igen om aftenen i Stakladen under Newbees Festival. Festivalen starter torsdag aften kl. 19.30 og slutter lørdag nat kl. 03.00. Det foregår i det nye Studenterhus Århus, som nu holder til i Stakladen ved Århus Universitet.

Læs mere om Newbees Festival her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA