x

Operasanger fremfører rocknumre i København og Århus

Operasanger fremfører rocknumre i København og Århus

"Dark Hope" er titlen på den amerikanske sangerinde Renée Flemings album, der udkommer mandag den 27. september. Renée Fleming er ellers mest kendt for sit arbejde indenfor den klassiske genre, hvor især opera er hendes spidskompetence.

Denne gang har sangerinden imidlertid taget fat på noget, for hende, alternativt materiale. Hun synger nemlig en række covernumre af nutidige kunstnere som Muse, Arcade Fire, Band Of Horses, Death Cab For Cutie med flere.

Man kan blandt andet finde fortolkninger af Leonard Cohens "Hallelujah", "Endless" med Muse, Tears For Fears' "Mad World" og Duffys "Stepping Stone" på albummet.

Albummet tager hende forbi Koncerthuset i København den 7. november og Musikhuset i Århus den 10. november. Som optakt kan man desuden se en dokumentar om Renée Fleming på DR2 den 11. oktober klokken 22.05, hvis man kunne tænke sig at se, hvordan indspilningerne er fundet sted.

"Dark Hope" udkommer på mandag den 27. september med denne trackliste:

"Endlessly" (Muse)
"No One's Gonna Love You" (Band of Horses)
"Oxygen" (Willy Mason)
"Today" (Jefferson Airplane)
"Intervention" (Arcade Fire)
"With Twilight as My Guide" (The Mars Volta)
"Mad World" (Tears For Fears)
"In Your Eyes" (Peter Gabriel)
"Stepping Stone" (Duffy)
"Soul Meets Body" (Death Cab for Cutie)
"Hallelujah" (Leonard Cohen)

Opdatering:

GAFFA er blevet gjort opmærksom på, at Renée Fleming kun synger tre af numrene fra det nye album til koncerterne i Danmark. Resten af koncerten består af en række operaarier af blandt andre Puccini og Verdi.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA