x

Sesame Street dropper Katy Perry-duet

Sesame Street dropper Katy Perry-duet

Katy Perrys duet med den populære dukke Elmo fra børneprogrammet Sesame Street kommer alligevel ikke til at blive sendt på TV. Efter at programmet gav en online-smagsprøve af duetten på Monday Sesame Workshop, har klagerne fra forargede forældre væltet ind og har dermed forhindret klippet i at blive vist.

"I lyset af den feedback vi har modtaget på Katy Perrys musikvideo, som kun blev vist på nettet, har vi besluttet, at vi ikke vil inkludere sekvensen i fjernsynstiden af Sesame Street, som er målrettet mod børnehavebørn", forklarer programmet i en erklæring til Reuters, som tilføjede, at de værdsatte seernes - og især forældrenes - meninger.

Blandt forældrenes kommentarer forlyder klagerne ifølge thesuperficial.com blandt andet:

"Du kan praktisk talt se hendes bryster. Det er da virkelig et pragtfuldt børneprogram."
"De bliver nødt til at skifte navn til Kavalergangsgade."

Sekvensen med Katy Perry er en redigeret udgave af hendes single fra 2008 "Hot N Cold", der tekstmæssigt var blevet ændret, så den passede til at blive sunget til dukken Elmo og ikke til en flygtig elsker, som nummeret oprindeligt var rettet mod.

Skaberne af showet har desuden udtalt, at de har en lang tradition for at arbejde med skuespillere, atleter, musikere og andre kunstnere, da programmet altid har været skrevet på to niveauer - både for børn og for voksne.

"Vi bruger parodier og berømtheds-segmentet til at fange de voksnes interesser i showet, fordi vi ved, at børn lærer bedst, når de ser det sammen med en forældre eller en ældre rollemodel", siger producerne til Reuters.

Katy Perry er ikke den første berømthed, der er blevet taget af showet. I februar blev Chris Browns optræden i showet aflyst, efter at han var blevet erklæret skyldig i at have overfaldet sin daværende kæreste Rihanna.

Katy Perry skulle have haft premiere med duetten i showets sæson nr. 41 den 27. september. Se om du synes, programmet skal skifte navn til Kavalergangsgade i videoen, som fortsat vil være tilgængelig via Katy Perrys Youtube-side:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA