x

Prince tilbage til Danmark

Prince tilbage til Danmark

Han var det absolutte hovednavn på årets Roskilde Festival, og nu vender han tilbage til Danmark. Hans Lilla Højhed Prince, som gæster Forum i København 20. oktober og MCH Herning Arena 22. oktober.

Allerede i august fortalte BT om, at Prince ifølge pålidelige kilder ville give koncert i Herning, men da var datoen 8. november, så helt korrekt var dén historie altså ikke.

Prince lukkede årets Roskilde Festival med en to timers koncert, som overvejende fik fremragende anmeldelser. Kort efter udgav han albummet "20Ten", som blev udsendt sammen med en række forskellige aviser og magasiner i forskellige lande, blandt andet Daily Mirror i England og Rolling Stone i Tyskland. Et album, der generelt har fået en pæn modtagelse.

Prince debuterede i 1978 med albummet "For You" og har siden udgivet over 30 album. Det store gennembrud kom i første halvdel af 80'erne med album som "1999" og "Purple Rain", og siden har Prince været et af verdens allerstørste navne med sin helt personlige blanding af soul, funk, rock, r&b og meget, meget mere. Han har utallige hits på tapetet, og man ved aldrig helt, hvad man kan forvente til hans koncerter, men koncertarragøren ICO lover, at der skulle være en stor sandsynlighed for, at man til de kommende danske koncerter kan høre sange som "Purple Rain", "Little Red Corvette", "Nothing Compares
2 U" og "Let's Go Crazy", som han alle også spillede i Roskilde.      

Prince kan opleves følgende steder:
Forum, København 
Onsdag den 20. oktober kl. 20

MCH Multiarena Herning
Fredag den 22. oktober kl. 20
              
Billetsalget begynder onsdag den 29. september kl. 10.00 via Billetnet.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA