x

Gotan Project på Det Kgl. Teater

Gotan Project på Det Kgl. Teater

Det fransk-argentiske tango/elektronika-projekt Gotan Project udsendte i april deres tredje album, "Tango 3.0". Nu følger de albummet op med en dansk koncert i smag- og stemningsfulde omgivelser, nemlig Det Kgl. Teaters Gamle Scene torsdag den 4. november.

Gotan Project besøgte sidste gang Danmark i sommeren 2006, hvor de gæstede en udsolgt Operaen under jazzfestivalen - i øvrigt den hurtigst sælgende koncert under jazzfestivalen dét år. Koncerten fik fire pæne stjerner af GAFFAs anmelder Ivan Rod, der blandt andet skrev: "Men teknisk høj kvalitet, dét var der på scenen. En opfindsomhed, en nytænkning med afsæt i tangoen, bearbejdninger over i retningen af electronica og sågar hiphop. Dét er da originalt."

Gotan Project brød igennem i 2002 med debutalbummet "La Revancha Del Tango", der på original vis blandede argentinsk tango med elektronika. I 2006 fulgte de albummet op med "Lunatico" og i foråret som nævnt "Tango 3.0".
                                                                                                                                                                                                        Live stiller Gotan Project op med instrumenter som bandoneon, piano, violin, akustisk guitar og vokaler misket med beats, dj'ing, dubeffekter, samples og søreme også Wii-teknologien, der har fået plads i Gotan Projects nye live-opsætning. Ligeledes er den visuelle del af showet blevet opdateret til et, med arrangørernes ord, "Laterna Magika anno 2010".

Efter koncerten er der i øvrigt afterparty, eller, med arrangørernes ord, Nachspiel på Copenhagen JazzHouse fra klokken 22, hvor blandt andre Gotan Projects Phillippe Cohen Solal vælger plader til dansegulvet. Her er er der fri entré.

Billetsalget til koncerten er netop gået i gang via Det Kongelige Teaters hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA