x

KLF spiller på hemmeligt sted i København

KLF spiller på hemmeligt sted i København

Tæl femten år tilbage og Coma Club var på forfronten af det københavnske klubmiljø. Der sattes dagsorden med en musikstil som dengang virkede ekstrem, idag findes overalt på hitlisterne.

Og nu er Coma Club tilbage. En af de oprindelige arrangører, Kenneth Bager, skyder i samarbejde med VEGA Natklub festen af den 7. august, men det bliver ikke på Vega. Præcis hvorhenne kan man først få at vide på dagen kl. 18.00 via hjemmesiden http://comaclub.dk.

Hvorfor alt dette hemmelighedskræmmeri?
– For at gøre det mere interessant. For at pirre folks nysgerrighed. Folk vil gerne overraskes. Der er mange spekulationer pt. omkring hvilket sted vi har fundet, men vi kan love at vi ikke kommer til at skuffe nogen, fortæller Joh Hammersholt fra VEGA Natklub.

Klæ' dig ud
Til festen bliever der en særlig dresscode, som ikke er formaliseret, men byder gæsterne at klæde sig festligt på – på den mest outrerede måde de kan tænke sig.
– Det drejer sig jo ikke om at alle skal ligne et karneval. Men hvis man stiller op i et par designerjeans eller et dyrt jakkesæt siger vi at man er for kedelig og så betaler vi med glæde billetterne tilbage. Det drejer sig netop ikke om spotte Gucci bæltespænder og de normale gå-i-byen uniformer.

Technolegender kigger forbi
I undergrunden har der længe svirret rygter om en koncert med den legendariske gruppe The KLF og den afholdes altså som en del af Coma-festen. The KLF havde i begyndendelsen af 90'erne seks internationale multi-platin hits, og gruppen var afgørende for den elektronisk dansemusiks transformation fra undergrunds- til massekultur.

Joh Hammershøj ønsker dog at understrege at det er sangeren Wanda Dee, som sang på KLF-hits som Last Train to Trancentral, som kigger forbi, og ikke gruppens bagmænd Bill Drummond og Jim Cauty. En masse KLF-fans er blevet sure, fordi de ikke mener at Wanda Dee kan tillade sig tage på tourne og kalde sig The KLF, men Joh Hammersholt tager det roligt:

– De to producer-herrer har stort set aldrig stået på en scene. Wanda Dee var det KLF som langt de fleste kender fra videoerne og koncerterne. Hun tournerede 150 lande dengang og var afgørende for at KLF var så stor en succes som de blev, siger han til GAFFA.dk.

– KLF er bare en del af vores lineup den aften, der bliver masser af andet at komme efter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA