x

Dizzy Mizz Lizzy udsender koncertoptagelser

Dizzy Mizz Lizzy udsender koncertoptagelser

Rock-trioen Dizzy Mizz Lizzy udgiver i november en live-koncert på både cd, dvd og blue-ray. Bandet gav deres allersidste koncert på dansk grund den 18. september i år. Det var i KB-Hallen, og det skal ifølge flere beretninger have været en følelsesladet affære.

Trioens lange turné er nu kommet til en ende, og der bliver dermed ikke overraskende udgivet memorabilia til fans og andre, der var til stede til koncerterne. Bandet har også selv antydet det flere gange, men nu foreligger der altså en fast udgivelsesdato på live-udgivelsen "Live In Concert 2010", og det er den 8. november i år.

Koncertoptagelserne stammer fra midten af april i år, hvor bandet ligeledes spillede i KB-Hallen i København over to dage. Koncerterne udgives på to cd'er med optagelser, samt videooptagelserne på dvd eller Blue-ray. Derudover vil udgivelsen inkludere dokumentaren "Lost Inside A Dream", der er 80 minutter lang og lavet af Theis Molin, der har fulgt bandet fra hverdagen før mødet, de første øvere, koncerterne, festivalerne og Japan-turnéen.

Bandet skriver selv om udgivelsen i en pressemeddelelse:

"Vi vidste godt, da vi september 2009 annoncerede vores reunion tour, at der ville være interesse for det. Men vi havde aldrig drømt om at interessen ville være massiv.

Vi vidste også godt, at mange mennesker stadig lytter til vores musik her 15 år senere, men vi havde aldrig forestillet os, at den havde plantet sig så solidt i så mange menneskers hjerte. Både hos det publikum som fulgte os i gamle dage, men til vores store forbløffelse også hos et helt ung og nyt publikum. Vi er så vanvittig stolte og så dybt taknemmelige.

For at sætte et ordentligt punktum for det, som vel må have været den mest succesfulde gendannelse af et dansk band nogensinde, syntes vi at det var på sin plads at dokumentere denne utrolige oplevelse. Både det som folk selv var vidne til ved koncerterne, men også hvordan hele rejsen har været for os i bandet."

Bandet afrunder lige nu deres turné i Japan, hvor bandet også tidligere har haft stor succes. "Live In Concert 2010" udkommer den 8. november i år, og det bliver vel det foreløbige endeligt i Dizzy Mizz Lizzys diskografi.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA