x

Interpol til Danmark

Interpol til Danmark

New York-trioen besøger København næste år, når bandet drager på turné med deres seneste selvbetitlede album i bagagen. Albummet udkom den 6. september på deres nystiftede pladeselskab Soft Limit.

Gruppen blev dannet tilbage i slutningen 90'erne, og de fik for alvor deres internationale gennembrud i 2002, hvor de var forgangsmændene for New Yorks postpunk-genfødsel. Det nye album indeholder blandt andet førstesinglen "Barricade", der senest har været i rotation på P3. Trommeslageren Sam Figarino har tidligere udtalt følgende om bandet fjerde album:

"Den nye plade falder ligesom lidt tilbage til den første plade. Da vi bevægede os fremad, indså vi samtidigt, at vi ikke kunne forlade vores lydunivers."

GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen gav bandets fjerde studiealbum tre stjerner med ordene:

"Det er svært at konkretisere, præcis hvad der er i vejen med dette selvbetitlede album, for "Interpol" lyder umiskendeligt som Interpol. Men ud over de to fine singler "Lights" og "Barricade" og afslutteren "The Undoing", hvor Banks slår over i besjælet spansk, mangler albummet simpelthen den dragende kant. De før så sylespidse hooks og omkvæd er nu flere steder lige så uskarpe som en børnesaks. Og selv om det stadig lyder adstadigt og dunkelt, har man ikke indtrykket af, at der er nok på spil. Måske burde newyorker-bandet udvide paletten og studere Goethes farvelære, for det er begrænset, hvor mange spændende nye nuancer Interpol fremtryller denne gang ved at blande sort og grå."

Hvorvidt bandet kan blande andre farver sammen end sort og grå, og om bandet kan løfte albummet yderligere, kan du se når Interpol spiller i KB-Hallen den 8. marts 2011. Billetsalget starter den 1. oktober kl. 10:00 via Billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA