x

Deltagere til DM I Mix klar

Deltagere til DM I Mix klar

Deltagerne er nu fundet til DM I MIX 2004 – The 2004 DMC Technics Danish DJ Championships, for Danmarks bedste dj’s, der afholdes for 17. gang, lørdag d. 31. juli kl. 19 i Store Vega i København.

Danmarksmesteren fra 2002 og 2003, DJ Turkman Souljah, der i dag bl.a. også fungerer som dj for Outlandish, har valgt igen at forsvare sin titel og har dermed mulighed for at vinde tre år i træk, noget ellers kun DJ Noize har præsteret. DJ Noize er i øvrigt rekordindehaver med i alt fire DM-titler, to dog opnået i samarbejde med andre dj's.

De øvrige dj’s, der har meldt sig til, er flg.: DJ Credit, DJ Jett, DJ Simon Stoy, DJ Hotkutt, Onkel Hiphop, Needlesplit og DJ Diverze. Der har ikke været indledende runder, så alle interesserede har kunnet tilmelde sig, men efter 17 år ved folk godt, at det kræver en vis standard, siger arrangøren Stig Mortensen fra Scratch Entertainment.

Hver DJ har på skift 6 min. til at bevise sit værd. Der bruges udelukkende 2 stk. Technics SL-1210-pladespillere, en Technics SH-EX 1200-mixer samt en bunke vinylplader. Et dommerpanel finder frem til vinderen, som rejser til VM for at repræsentere Danmark. Dommerpanelet består af markante dj’s som DJ Shine, DJ Static, DJ Knud, DJ Ugerløse, DJ M-Provize, DJ Unique samt DJ Herkules fra Norge.

Ud over de konkurrerende dj’s kan man til DM I Mix opleve liveoptrædener ved Static & Nat Ill, F.I.P. / Full Impact Productions (bestående af L.O.C., U$O, Suspekt, Rune Rask og Troo.L.S.) samt norske Diaz, der har udgivet to album og bl.a. tidligere har medvirket på et album udsendt af RZA fra Wu-Tang Clan.

Aftenens værter er igen i år freestyle-mesteren Per V samt DJ Noize.

Læs mere hos DM I Mix


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA