x

Ønsk navne til Skanderborg Festival 2011

Ønsk navne til Skanderborg Festival 2011

 

Skanderborg Festival 2010 er næsten kun lige overstået, men festivalen beder nu allerede deres publikum til råds om programmet til næste år. Som de skriver i en pressemeddelelse, så er deres travle bookere allerede i fuld gang med at sammensætte næste års musikprogram til Skanderborg Festival 2011.

Vil du gerne have indflydelse på hvem der optræder til festivalen i bøgeskoven næste år, så skal du såmænd blot gå ind på Danmark Smukkeste Festivals hjemmeside. Det er både danske, udenlandske og solo-navne festivalen ønsker bud på.

Nogle af hovednavnene fra i år var blandt andet Placebo, Dizzy Mizz Lizzy, Suede, Faithless, Kent, C.V. Jørgensen og mange flere. Især Suedes koncert blev fremhævet her på GAFFA med en femstjerners anmeldelse, hvor anmelder John Fogde skrev:

"Debutsinglen "The Drowners" var et andet højdepunkt på en aften, der ikke bød på mange fejlskud. Eller som Brett selv udtrykte det, "You see this sleeve here? I got loads more up there". Det hjalp da også, at bandets sidste udgivelse blev fuldstændig ignoreret, og at der primært blev spillet singler fra "Head Music"."

På lørdag kan københavnere desuden opleve de tre vindere af musikkonkurrencen Starfighters, der traditionen tro blev afgjort på årets festival. Det var My Evil Twin der løb med sejren, mens The Bronson Brothers blev toer og Eumig & Chinon treer. Koncerten med de tre navne er i Tivoli i København kl. 22, og det er gratis for studerende.

Danmarks Smukkeste Festival løber i 2011 af stablen fra den 10. til den 14. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA