x

Avenged Sevenfold rykker til større lokaler

Avenged Sevenfold rykker til større lokaler

Koncerten med det amerikanske metalband Avenged Sevenfold er flyttet fra Amager Bio til Store Vega. Arrangørerne har grundet den store efterspørgsel til koncerten valgt at flytte den til større lokaler - datoen og tidspunktet er det samme.

Kvintetten består live af M. Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance og Johnny Christ, og siden bandets trommeslager James "The Rev" Sullivan sidste år afgik ved døden, har eks-Dream Theater trommeslager Mike Portnoy siddet bag tønderne – som han vil gøre turnéen ud.

Bandets femte og seneste album "Nightmare" røg direkte ind som nummer et på den amerikanske albumhitliste, og de har siden turneret i USA for at promovere det nye album. Koncerten på Store Vega kommer til at være bandets anden optræden i Danmark. Første gang Avenged Sevenfold gæstede Danmark, var det som opvarmning for Iron Maiden i Horsens 2008. Amerikanernes femte studiealbum er dedikeret til den afdøde James "The Rev" Sullivan, som desværre kun nåede at indspille enkelte tromme- og vokalspor på pladen.

Koncerten bliver afholdt samme dato - torsdag den 18. november - men spillestedet er nu Store Vega. De resterende billetter går i salg i dag kl. 10:00 via billetlugen.dk. Billetter der er købt til Amager Bio er selvfølgelig også gældende til koncerten i Store Vega.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA