x

Seal indspiller Teitur-nummer

Seal indspiller Teitur-nummer

På mandag udgiver Teitur sit femte studiealbum, "Let The Dog Drive Home". Samtidig med udgivelsen kan Teitur også glæde sig over, at Seal har indspillet Teiturs lidt ældre sang "You Get Me" på sit nye album "6 - Commitment", der netop er udkommet. Sangen stammer oprindeligt fra Teiturs andet album, "Stay Under The Stars" fra 2006.

Det er faktisk anden gang, "You Get Me" bliver fortolket af andre end Teitur. Den er nemlig også indspillet af italienske Mina. Teitur fortæller til GAFFA:

– Mina er lidt af en berygtet legende i Italien, hun har indspillet i en årrække og er kendt for at barbere sine øjenbryn af og så videre. Egentlig ville de have oversat sangen til italiensk, men det kunne de ikke få til at fungere, så i stedet blev det til en duet med hende og Seal på engelsk. Seal har så valgt også selv at indspille sin egen version af sangen, som kommer på hans nye plade.

En sang, der i sin tid var medvirkende til Teiturs brud med Universal, hvor hans debutalbum udkom.

– Jeg kunne ikke med den A&R-ansvarlige på selskabet. Hun kunne for eksempel ikke lide "You Get Me", og så forstod jeg, at jeg måtte videre (Teitur dannede selskabet Arlo & Betty Recordings med sin manager, red.).

Teitur har også haft sangen "Choux Pastry Heart" med på den engelske sangerinde Corinne Bailey Raes selvbetitlede debutalbum fra 2006. Sangen er skrevet sammen med Bailey Rae, og albummet har til dato solgt omkring fire millioner eksemplarer.

I GAFFAs oktobernummer, der er på gaden torsdag den 30. september, kan du læse et længere interview med Teitur.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA