x

Ghost Society spiller seks koncerter med Swirlies-guitarist

Ghost Society spiller seks koncerter med Swirlies-guitarist

Danske Ghost Society har netop annonceret, at de medbringer Damon Tutunjian som gæsteoptrædende til gruppens seks planlagte koncerter i Danmark.

Damon Tutunjian er nok bedre kendt som guitarist og sanger i det amerikanske shoegaze/støjrock-band The Swirlies, som herhjemme uofficielt karakteriseres som Mews største inspirationskilde og også producerede deres debutalbum "A Triumph For Man". Tutunjian vil træde til i bandet som tredje guitarist og uden tvivl tilføje lidt ekstra støj og kaos i Ghost Society, når han vil optræde sammen med bandet på de seks annoncerede koncerter i Danmark.

Til koncerten i Lille Vega d. 14. oktober vil Ghost Society medbringe det danske band The Revolution som opvarmningsband. The Revolution har netop udgivet deres debutalbum, som er produceret af Mark Kramer der tidligere har arbejdet med kunstnere som Yo La Tengo, Low, Galaxie 500, Daniel Johnston, Dot Allison, Robert Wyatt, Will Oldham & Palace og danske Trains & Boats & Planes. Ghost Society udtaler selv, at The Revolution har en lyd, der er autentisk og hudløs.

Ydermere annoncerer Ghost Society at Blue Foundation vil opvarme med et dj-sæt i Aalborg, Odense og Vega. Efter sigende vil de spille en del af deres nye materiale, som de selv kalder "Progressive Psychedelic Heavy Beats".

I anledningen af at Ghost Society vil spille seks koncerter i Danmark i oktober, har de valgt at lægge et remix af Nabo til gratis download. Remixet har været udgivet på den japanske version af Ghost Societys album "The Back of His Hands, Then the Palms", og nu er det også tilgængeligt for danske fans.

Remixet er kun tilgængeligt som gratis download i en uge. Hent nummeret her.

Ghost Society kan opleves live med Damon Tutunjian på følgende datoer:

Søndag 3. oktober - Store Vega, København (m. Blue Foundation)

Torsdag 7. oktober - Studenterhuset, Aalborg (m. Blue Foundation)
Fredag 8. oktober - RECession, Århus
Lørdag 9. oktober - Klauzdal, Herlev

Onsdag 13. oktober - Posten, Odense (m. Blue Foundation)
Torsdag 14. oktober - Lille Vega, København (m. The Revolution)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA