x

Hurts tilbage til Danmark

Hurts tilbage til Danmark

Manchester-synthduoen Hurts alias sanger Theo Hutchcraft og intrumentalist Adam Anderson har haft stor succes både i hjemlandet og herhjemme med debutalbummet "Happiness" og singlerne "Wonderful Life" (der var P3's Ugens Uundgåelige) og "Better Than Love". Den 12. og 13. oktober kommer den melankolske 80'er-inspirerede duo til Denmark, nærmere betegnet Lille Vega i København og Voxhall i Århus.

Koncerten i Lille Vega er allerede udsolgt, og derfor har Hurts meldt, at de kommer tilbage til København, dog først til marts. Nærmere betegnet gæster de Store Vega 3. marts, altså et noget større sted denne gang.

GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen var lidt mellemfornøjet med Hurts' debutalbum, som han tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"Poleret er det mest rammende ord om første album fra synth-duoen Hurts, bestående af Theo Hutchcraft og Adam Anderson. Deres musik er på overfladen inspireret af 80'ernes kølige new romantics som Ultravox (med Hurts' Verona som en noget fesen Vienna-hyldest) og Spandau Ballet, tydeligt på numre som den pompøse Stay, Evelyn og radiobaskeren Wonderful Life. Musikalsk er der også trukket veksler på bands som Depeche Mode og Erasure, dog uden at blive mere end faux-mørke kopier af førstnævnte eller ramme Erasures popsnilde, som de dog klart nærmer sig på hittet It's Only Love."

Billetsalget til koncerten 3. marts begynder torsdag den 30. september via GAFFA Live
Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA