x

Locnville besøger København

Locnville besøger København

De sydafrikanske tvillinger Andrew og Brian Chaplin der sammen udgør elektro-pop navnet Locnville, besøger Danmark i denne uge. De har debutalbummet "Sun In My Pocket" i bagagen, som duoen selv har skrevet og produceret. De har haft stor succes med albummet i Sydafrika, hvor pladen gik platin, allerede en måned efter den udkom. Desuden har nummeret  "Sun In My Pocket" gjort et gevaldigt indtog på radiostationerne i hjemlandet, og sommeren over er nummeret også kommet til Europa, hvor blandt andet danske P3 har spillet nummeret flittigt.

De to 20-årige drenge er efter sigende et af de hotteste navne i hjemlandet, hvor de har boet det meste af deres liv. Og på fredag den 1. oktober får det danske publikum chancen for at opleve duoen, når de optræder på Rust med deres blanding af hiphop, elektro og pop. Derudover er de også på programmet ved konferencen Radio Days i København på lørdag den 2. oktober.

Andrew og Brian Chaplin er født i New York, som deres far var flygtet til fra Sydafrika, men vendte senere tilbage til Sydafrika, hvor de primært er vokset op. Allerede som syv-årige skrev de deres første sang sammen, og det skal efter sigende tydeligt fremgå af deres musik, at tvillingerne har rødder på to meget forskellige kontinenter. I øvrigt er de langt ude i familie med den legendariske filminstruktør og skuespiller Charlie Chaplin.

Debutalbummet "Sun In My Pocket" udkommer i det meste af Europa hen over efteråret, om end der ikke foreligger en fast dato. Duoen kan som sagt opleves på fredag den 1. oktober på Rust i København eller til Radio Days konferencen i København den 2. oktober.

Hør Locnvilles musik på deres Myspace-profil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA