x

Wyclef Jean indlagt med stress

Wyclef Jean indlagt med stress

Som vi skrev forleden, har haitianske Wyclef Jean endegyldigt opgivet sit håb om at stille op til præsidentvalget i Haiti efter at være fundet uegnet af de lokale myndigheder, fordi han ikke har boet længe nok i Haiti.

Nu fortæller en repræsentant for Wyclef Jean så på hans Twitter-profil, at Jean er blevet indlagt med stress og udmattelse. MTV har fulgt op på historien og fortæller videre, at Jean er blevet indlagt på et hospital i New Jersey.

MTV citerer en pressemeddelelse fra Wyclef Jeans familie, der fortæller, at rapstjernen har haft tre meget hektiske måneder, men at han regner med at vende tilbage fra hospitalet om en uge.

Wyclef Jeans familie skriver:

"Wyclef Jean har haft tre ekstremt udmattende måneder - faktisk otte udmattende måneder siden jordskælvet, hvor han hengav sig til vores hjemland og hans lidenskab for vores folk. Han lider for tiden af effekterne af mangel på søvn og af stress, rejser verden rundt, og endda den endeløse offentlige eksponering, and han beder sine fans bære over med ham de næste adskillige dage, mens han genvinder sit psykiske helbred. Så er han tilbage i spidsen for kampen for at genopbygge Haiti og for at gøre det til et bedre sted at samarbejde med."

GAFFA ønsker Wyclef Jean rigtig god bedring.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA