x

Se erotisk The Good The Bad-video på GAFFA TV

Se erotisk The Good The Bad-video på GAFFA TV

Surfrock-bandet The Good The Bad, bestående af Adam Olsson (lead-guitar, Manoj Ramdas (tidligere The Raveonettes-guitarist, baryton-guitar) og Johan Lei Gellett (trommer), er aktuelle med videoen til deres nyeste single "030". Og det må man sige er en video, der i bogstaveligste forstand spiller på sex.

Handlingen i videoen er som følger: En ung kvinde kommer ind i et rum, hvor hun udnytter en guitar seksuelt. Ud over masser af sex indeholder videoen både det religiøse symbol "Det Onde Øje" og den forbudte frugt fra Paradisets Have.

Videoen er instrueret af Adam Olssons grandfætter, Jeppe Kolstrup, der efter seks år som manager for blandt andre Dúné og Kiss Kiss Kiss nu er sprunget ud som instruktør. Han har tidligere instrueret videoen til Dúnés "Heiress Of Valentina", som satte sindene i kog hos visse Dúné-fans, der ikke kunne forene sig med, at den kvindelige hovedperson i sangen pludselig bliver en mand i videoen.

The Good The Bads sange er instrumentale, og alle deres numre har tal som titler. Gruppens første album havde titlen "From 001 to 017" og deres andet album "From 018 til 033", hvorfra "030" altså er taget.

The Good The Bad kan i øvrigt opleves live følgende steder i den kommende tid:
07 Okt. - Loppen, Copenhagen (DK)
08 Okt. - Studenterhuset, Aalborg (DK)
16 Okt. - WHITE NIGHTS festival, Amiens (FR)
21 Okt. - Peter Parker's Rock n' Roll club, London (UK)
22 Okt. - Tooting Tram and Social, London (UK)
23 Okt. - Dublin Castle, London (UK)
29 Okt. - Karens Minde Kulturhus, Copenhagen (DK)

Se The Good The Bads video på GAFFA TV ved at klikke på linket nedenfor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA