x

Kirk Hammett vil udgive bog

Kirk Hammett vil udgive bog

Kirk Hammett udtalte tidligere i år til Rolling Stone Magazine, at han planlægger at udgive en bog. "Det er noget jeg altid har haft lyst til" siger Hammett om bog-udgivelsen. Bogen kommer til at hedde "Too Much Horror Business" (efter en Misfits-sang) og ventes at blive udgivet til næste år.

Der er dog ikke tale om et nyt litterært mesterværk som Hammet har på tegnebordet, men nærmere en samling af guitaristens "ikke-musikalske besættelser" som Hammett selv kalder sin fascination af horror-film-plakater, legetøj, artworks og tegneseriehæfter.

Bogen kommer til at indeholde Hammetts kommentarer til forskellige "pop-ups og kighuller" som guitaristen selv beskriver det "Det bliver typisk Kirk Hammett - ikke for seriøst, men heller ikke plat"

Kirk Hammett er ud over at være guitarist i Metallica også verdenskendt samler af forskellige unikke horror-artefakter. Blandt andet ejer guitaristen adskillige originale filmplakater og såkaldte lobby cards fra klassiske gyserfilm såsom "London After Midnight" fra 1927, "Dracula" fra 1931 og "King Kong" fra 1933.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA