Nyhed

Kirk Hammett vil udgive bog

Metallica-guitaristen glæder sig til at udgive noget under eget navn

Kirk Hammett udtalte tidligere i år til Rolling Stone Magazine, at han planlægger at udgive en bog. "Det er noget jeg altid har haft lyst til" siger Hammett om bog-udgivelsen. Bogen kommer til at hedde "Too Much Horror Business" (efter en Misfits-sang) og ventes at blive udgivet til næste år.

Der er dog ikke tale om et nyt litterært mesterværk som Hammet har på tegnebordet, men nærmere en samling af guitaristens "ikke-musikalske besættelser" som Hammett selv kalder sin fascination af horror-film-plakater, legetøj, artworks og tegneseriehæfter.

Bogen kommer til at indeholde Hammetts kommentarer til forskellige "pop-ups og kighuller" som guitaristen selv beskriver det "Det bliver typisk Kirk Hammett - ikke for seriøst, men heller ikke plat"


Kirk Hammett er ud over at være guitarist i Metallica også verdenskendt samler af forskellige unikke horror-artefakter. Blandt andet ejer guitaristen adskillige originale filmplakater og såkaldte lobby cards fra klassiske gyserfilm såsom "London After Midnight" fra 1927, "Dracula" fra 1931 og "King Kong" fra 1933.

 

ANNONCE