x

Tired Pony planlægger toer

Tired Pony planlægger toer

Selvom debutalbummet "The Place We Run From" udkom i sommer, så er gruppen Tired Pony allerede i gang med at se frem mod en opfølger i starten af det nye år.

"Vi skal turnere i USA fra slutningen af måneden, og så går vi i studiet for at lave et nyt album næste år. Snow Patrol skal indspille nyt album fra november til slutningen af januar, og når det er færdigt, slutter jeg mig til indspilningerne af det nye Tired Pony-album i februar", udtaler sanger og guitarist Gary Lightbody til den amerikanske side Spinner.com.

Tired Pony, der er blevet omtalt som en regulær supergruppe, består blandt andet af Snow Patrols frontmand Gary Lightbody, R.E.M.-guitarist Peter Buck og Belle And Sebastian-trommeslager Richard Colborn med flere. Desuden samarbejder bandet med producer Jacknife Lee, der desuden har arbejdet med U2, Snow Patrol, Editors og mange flere. Bandet håber, at de ved at indspille i det sydlige USA kan tilegne sig lyden, der er kendetegnende for det område, indspilningerne foregår i.

"Vi laver måske pladen i Nashville eller Memphis. Det, vi gør med hvert album, er, at vi indspiller det i ny by med andre lokale musikere. I Memphis vil vi have store horn og en mere blues-agtig fornemmelse, ligesom vi vil gøre den en smule mere rå", fortsætter Gary Lightbody. Bandet modtog blot to stjerner for deres debutalbum tidligere i år af GAFFAs anmelder Finn P. Madsen, der gav Tired Pony overskriften: "Træt gammel krikke har svært ved at lære nye tricks".

Hvorvidt det bliver en gentagelse, eller om der kommer mere fart over feltet, må vi vente til den første del af næste år med at høre.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA