x

Nazareth til Danmark

Nazareth til Danmark

I oktober måned står Kulturhuset Viften i Rødovre for at afholde den eneste danske koncert med det skotske hard-rockband Nazareth. Det kommer til at løbe af stablen den 29. oktober.

Skotske Nazareth var i midten af 1970'erne et af hardrockens større bands. De startede i 1961 i Skotland, og i 1971 udkom deres selvbetitlede debut. Nazareth har gennem karrieren udgivet hele 21 albums, og de har blandt andet haft succes med numre som "Razamanaz", "Hair Of The Dog", "Woke Up This Morning", "This Flight Tonight" og "Love Hurts". Bandet skal efter sigende have påvirket et band som Guns N' Roses, hvor Nazarareth-frontmand Dan McCafferty skal have været en stor inspiration for Axl Rose.

Bandets mest succesfulde album "Hair Of The Dog" udgav de i 1975, som har solgt op mod to millioner eksemplarer verden over. Nazareth er albumaktuelle med "The Newz", som er deres første album siden trommeslager Darrell Sweet døde i 1999. Til koncerten vil
 Nazareth derfor være bestående af originalmedlemmerne Dan McCafferty (vokal) og Pete Agnew (bass), samt Pete Agnews søn Lee Agnew, som har overtaget trommerne etter Darrell Sweets død, ligesom guitaristen Jimmy Murrison er med.

Koncerten med Nazareth finder sted den 29. oktober på Kulturhuset Viften i Rødovre den 29. oktober, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA