x

Dad Rocks! på engelsk turné

Dad Rocks! på engelsk turné

Nedtællingen til Århus-bandet Mimas' andet album "Lifejackets" er i fuld gang, idet det er i butikkerne på mandag den 4. oktober. Umiddelbart efter drager bandets frontfigur Snævar Njáll Albertsson på den første solo-turné i England med enmandsprojektet Dad Rocks!.

"Digital Age" er titlen på ep'en, der udkom i april i Danmark, og som siden hen er blevet udgivet i England i august måned. Pladen er ude på det århusianske pladeselskab Kanel Records i Danmark, mens det i England er ude på selskabet Big Scary Monsters, der også repræsenterer Mimas i det britiske.

Det faderlige hyldest-projekt har fået positive ord fra blandt andet NME, Rock Sound og The 405, som har været med til at skabe en efterspørgsel for sangskriverens projekt, der nu resulterer i en koncert-række. Dad Rocks! planlægger at udgive en split-single på 7"-vinyl og download ved navn "Take Care", hvor også amerikanske Heister vil være at finde. Split-singlen vil blive udgivet hen over efteråret.

Før Snævar Njáll Albertsson besøger det britiske, tager han turen forbi den århusianske festival RECession, som bliver afviklet den 8. og 9. oktober på Voxhall og Vestergade 58, hvor Dad Rocks! spiller den 8. oktober på Vestergade.

Dad Rocks! kan opleves ved en af følgende koncertdatoer:

08. oktober: Århus - Recession Festival

18. oktober: London - The Windmill
19. oktober: London - Old Blue Last

21. oktober: Cardiff - Swn Festival
23. oktober: Leeds - Brainwash Festival
25. oktober: Sheffield - The Harley

Få mere info på Dad Rocks! Tumblr.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA