x

Søren Rasteds Lazyboy-makker er død

Søren Rasteds Lazyboy-makker er død

Efter opløsningen af Aqua kastede Søren Rasted sig over soloprojektet Lazyboy, der i 2004 udsendte albummet "Lazyboy TV". Albummets største hit var singlen "Underwear Goes Inside The Pants", hvor komikeren Greg Giraldo blandt andet fortæller om marijuana og arbejdsløshed. Siden er Giraldo blevet en særdeles kendt komiker i hjemlandet, men onsdag 29. september døde han på et hotel i New Jersey.

Materialet fra "Underwear Goes Inside The Pants" er taget fra et show Giraldo lavede for Comedy Central i 2000, hvor han efterfølgende har kunnet opleves i en lang række sammenhænge. Blandt andet var han altid et af højdepunkterne, når folk som William Shatner, David Hasselhoff og Bob Saget medvirkede i serien "Comedy Central Roasts".

Giraldo fortalte åbent i sine shows om sine problemer med alkohol og stoffer, men han hævdede at have holdt sig stoffri de senere år, og hans sidste optræden var faktisk til New York Recovery Rally, der skulle markere at september i USA er National Alcohol And Drug Addiction Recovery Month. Ifølge New York Post var det da højst sandsynligt også en overdosis af receptpligtig medicin, der forårsagede Giraldos død.

Greg Giraldo blev 44 år.

Lazyboy: "Underwear Goes Inside The Pants"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA