x

Royal Republic giver koncert

Royal Republic giver koncert

Det svenske rockband, med det tøjmærke-klingende navn Royal Republic, besøger den danske side af Øresund, når de indtager nyopstartede Stengade i København den 16. oktober. Den svenske kvartet har haft en god portion succes med nummeret "Tommy-Gun" fra deres debutalbum "We Are The Royal". Både i radioen, på Boogie og på MTV har det energiske rockband fået opmærksomhed.

Det er bandets første koncert i Danmark, men GAFFA fik en smagsprøve på rockbandets kunnen på dette års branchefestival Eurosonic Festival i Holland. Her var anmelder Simon Christensen til stede under det blues-inspirerede bands koncert, og han skrev blandt andet:

"Forsanger Adam Grahn synger dybt og hæst, som en ung James Hetfield, og i en herligt hård-rocket distortionlyd, slog kvartetten inspirationskilder fra Metallica og The Rolling Stones, frem til The Hives og Queens Of The Stone Age op i luften, og samlede det i sit eget sammenhængende billede. Teknisk og musikalsk er der styr på virkemidler og sound i det omfang, den genre stiller krav til det, og iblandt de energiske udbrud så havde svenskerne også fine opbyggelige, instrumentale passager. Og så hjælper det jo altid til sådan en showcase, at en forsanger både kan vise lidt arrogance og et godt Jesse Hughes-skovhuggermustache. Thumbs up!"

Hvorvidt bandet kan leve op til de lovende takter, som inkasserede dem fire stjerner i deres anmeldelse, må man tage ind på Stengade og høre den 16. oktober. Du kan høre bandet og læse yderligere info på deres Myspace-profil.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA