x

The Game til Danmark

The Game til Danmark

Den amerikanske rapstjerne The Game er en hyppig gæst i Danmark. Nu vender han tilbage, nærmere betegnet til Amager Bio 9. november.

The Game, med det borgerlige navn Jayceon Terrell Taylor, er født og opvokset i Los Angeles og debuterede i 2005 med albummet "The Documentary", som blev en stor succes. Albummet blev nomineret til to Grammyer og har til dato solgt over fem millioner eksemplarer. The Game blev af mange hiphop-fans udråbt til at være manden, der skulle få den amerikanske West Coast-hiphop tilbage på sporte, og det må man sige, at han har gjort.

The Game har siden udgivet to album, senest "LAX" fra 2008. Herefter annoncerede han, at "LAX" ville blive hans sidste album, men han trak hurtigt i land og arbejder nu på sit fjerde album, der har titlen "R.E.D.".

The Games koncerter i Danmark har generelt fået lidt lunkne anmeldelser af GAFFA. Hans seneste danske optræden, på Train i juli 2009, fik sølle én stjerne, og hans koncert på Roskilde Festival 2005 fik to stjerner. Dengang skrev Peter Albrechtsen

"Det hele startede med, at han kom kørende ind på scenen på en cykel. Og seancen endte med, at stodderen efter at have bællet både en flaske champagne og en flaske cognac bad publikum vise vej til nærmeste hospital.

Næh, underholdningen fejlede ikke spor ved The Games koncert på Roskilde Festivalens næststørste scene. Desværre savnede man stort set alt andet: musikalsk gennemslagskraft, klar lyd og ikke mindst den form for magnetisk karisma, man nu engang bør kunne forlange af en millionsælgende rapper."

Om ikke andet skulle underholdningen i hvert fald være sikret til The Games næste danske koncert.

Billetsalget begynder mandag klokken 10 via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA