x

Katie Melua udskyder koncerter

Katie Melua udskyder koncerter

Katie Meluas musik er afdæmpet og tilbagelænet og har for mange nok en afstressende effekt. Men Katie Melua selv har haft fuld part på med fire pladeudgivelser på syv år og næsten konstant turnévirksomhed, heriblandt til en koncert 300 meter under havets overflade. Og nu har hun brug for en time out.
 
Katie Melua er nemlig udmattet, og hendes læger har beordret hende til at tage et par måneder fri. Hun har derfor været nødsaget til at udskyde sine to planlagte koncerter i Tinghallen i Viborg 27. november og Falconer Salen i København 28. november til næste år. Billetter købt til disse to koncerter er gældende til de nye datoer: 21. maj i Falconer Salen og Tinghallen i Viborg 2. juni. Kunder, der har købt billetter, skal derfor blot gemme og medbringe disse til koncerterne i foråret, eller de kan refunderes, hvor de er købt.
 
Katie Meluas seneste album "The House" blev udsendt den 24. maj i Danmark. Dette album tildelte GAFFAs anmelder Ivan Rod fire stjerner og skrev blandt andet følgende om:

"Albummet rummer stilfærdige ballader, som Katie Melua er kendt for og mestrer som ingen andre. Det er på The House skrabede ballader som I'd Love To Kill You og The One I Love Is Gone. Men albummet rummer også svulstige popnumre som Twisted og The Plague Of Love. Og strygerdominerede sange som No Fear Of Heights og The House. Især de to sidstnævnte "kategorier" misklæder Katie Melua en smule."

Der er stadig ledige billetter til de nye koncertdatoer på Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA