x

Aqua-Søren bag nyt stilblandende projekt

Aqua-Søren bag nyt stilblandende projekt

Søren Rasted, en af sangskriverne og programmørerne fra hedengangne Aqua, og siden sangskriver for og med så forskellige navne som Sort Sol og Jon, er på banen igen. Denne gang med projektet Lazyboy, som albumdebuterer 30. august med albummet "Lazyboy TV", der unægtelig befinder sig et stykke fra Aqua.

Kernen i Lazyboy er foruden Rasted produceren Johnny Douglas, der har arbejdet med navne som George Michael og Kylie Minogue, og desuden medvirker bl.a. vokalisten Andrea Grant og komikeren Greg Geraldo. Albummet blander sang og det talte ord på fem forskellige sprog med samples og diverse musikalske genrer i et arketypisk postmoderne udtryk, der samtidig ifølge Lazyboy selv er en hyldest til global forskellighed.

Lazyboys debutalbum "Lazyboy TV" udkommer 30. august, og singleforløberen "Facts Of Life" er lige om hjørnet med en tekst, der bl.a. hævder, at der er noget, der er trykt i et højere antal end Bibelen – nemlig Ikeas katalog, og at flere mennesker dør af at blive ramt af en flyvende champagneprop end ved at blive bidt af en giftig edderkop.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA