x

Pink udgiver de største hits

Pink udgiver de største hits

Den lyserøde amerikanske sangerinde står ifølge flere kilder klar med et Greatest Hits-album i midten af november. Albummet skal indeholde to nye numre, hvoraf det ene nummer, "Raise Your Glass", skal udkomme i løbet af denne uge. Pink annoncerede singlen via sin Twitter-profil, hvor hun lørdag skrev:

"OKKKKKKKKAAAAAAAAAYYYY!!!!!!!!!! Min nye sang kommer ud i radioen i næste uge, og den hedder........trommehvirvel tak......"Raise Your Glass" !!!! Jeg håber virkelig I kan lide den. Jeg kan lide den nok for os alle sammen. Den er til alle mine underdogs.....".

Albummet kommer til at hedde "Greatest Hits... So Far!!!", og det skal udkomme den 16. november i USA, ligesom det i England udkommer den 15. november. Hvorvidt den præcise dato er i Danmark er en kende uklar, da den danske netbutik imusic.dk har albummet til salg fra den 16. november. Pink annoncerede tidligere via Twitter-profilen, at et album var på vej:

"Studiet har været fantastisk!!! Jeg er virkelig glad for de nye sange. F8cking sjovt!!!! Optagelser til ny video i næste uge. Må hellere stoppe med at spise kager." Albummet bliver udgivet i en almindelig version, samt en Deluxe Edition, der vil inkludere en dvd.

Pink var sidst pladeaktuel i 2009, hvor hun udgav et live-album, ligesom hun i 2008 havde et fuldlængde album "Funhouse" i trykken. Nu er der så blevet tid for det første opsamlingsalbum fra sangerinden, der udsender "Greatest Hits... So Far!!!" midt i november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA