x

The Beach Boys-musik danner grundlag for ny film

The Beach Boys-musik danner grundlag for ny film

Hollywood kender en succes, når de ser en, og efter konverteringer af musicals som "Mamma Mia!" og "Hairspray" fra scenen til film hev millioner i biografen, ser det nu ud til at The Beach Boys' musik skal bruges til at følge op på den succes.

Men hvor de to førnævnte eksempler var musicals, og "Hairspray" startede sjovt nok som en film, så skal det nye Beach Boys-projekt altså laves direkte til det store lærred. Det er Billboard, som kan fortælle at Fox nu har rettighederne til at bruge musikken i en ny film, der dog ikke skal bruges til at fortælle historien om brødrene Wilson og deres venner.

I stedet skal der laves en original historie, som det blev gjort med "Mamma Mia!, og så skal Beach Boys' musik bakke historien op. Det er nogle af folkene bag netop "Hairspray", der er involveret i det nye projekt, og de har allieret sig med skuespilleren John Stamos, der nok er bedst kendt for sin rolle som Uncle Jesse i serien "Full House". Men Stamos har desuden optrådt og indspillet med Beach Boys siden slutningen af 80'erne og kan blandt andet ses i videoen til hittet "Kokomo".

Rettighederne tilfaldt Fox efter en bydekrig, der resulterede i at filmselskabet måtte betale et millionbeløb for at få lov til at bruge de mange Beach Boys-hit i den kommende film.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA