x

Stella Polaris får besøg af lovende musikere

Stella Polaris får besøg af lovende musikere

RebekkaMaria plus gæst, Naja Rosa, Sebastian Lind og Coco Moon (Billedet) er gæsterne til chill-out event Stella Polaris' tilbagevendende aften på Statens Museum For Kunst, Night Music Gallery. Arrangementet bliver afholdt den 30. oktober, hvor der udover musikken vil være en kunstnerperformance af Lilibeth Cuenca Rasmussen, som vil fremføre værket "Mis United".

Coco Moon, Naja Rosa og RebekkaMaria er alle aktuelle med albums fra i år, der alle har det til fælles, at de modtog fem stjerner af GAFFAs anmeldere. Coco Moons powerpop-album blev beskrevet som en "stærk pop-triumf fra århusianske debutanter", Naja Rosas, debutalbum blev betegnet som "en smuk, farvestrålende blomst" og som "en fremragende debut". Naja Rosa har desuden en fortid som korsanger i forældrenes band Savage Rose.

Lyden på RebekkaMarias andet album blev udspecificeret "kvintessensen af femininitet svøbt i radiobølgevenlig electropop", og derudover som "et album, som er varieret og både i tanke og udførsel meget smukt." Sebastian Lind er også aktuel med et selvbetitlet debutalbum, ligesom han spillede på årets Spot Festival med en seksstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder Jakob H. Kowalski til følge.

På aftenen vil der være særlig adgang til Bob Dylans malerier "The Brazil Series", der er udstillet på Statens Museum For Kunst i øjeblikket. Ligesom Stella Polaris Soundsystem vil sørge for, at der er musik til hele aftenen med deres dj-kollektiv.

Night Music Gallery er den 30. oktober, og billetter kan erhverves via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA