x

Limp Bizkit forsvarer mobbede børn

Limp Bizkit forsvarer mobbede børn

Hvem skulle nu have troet det? Men Fred Durst – frontmand i et af de allermest højenergiske bands inden for den moderne fusion af hiphop, punk, og metal (kaldet rapcore i USA) – står nu frem og erkender at han var offer for mobning som barn. Durst fortæller til The Sun, at mange af bandets tekster handler om at være syg og træt af at blive mobbet, og om hvor sårende det er at blive skubbet omkring. Durst forklarer i interviewet, hvordan han selv blev angrebet og kuet, og følte sig som de ”udstødte typer” han skriver om nu.

”Jeg har været en underhund hele mit liv, og det går helt klart tilbage til skoletiden”, forklarer han, ”Det er fuldstændigt ligegyldigt HVOR mange albums Limp Bizkit sælger: jeg slipper aldrig af med den underhunds-følelse, mit selvværd er mærket for livstid”.

Durst skynder sig dog at tage afstand fra rollen som moralsk vogter, og understreger derfor: ”Limp Bizkit har ikke valgt at være talsmænd mod mobning som sådan. Men hvis vi kan hjælpe et par børn – eller nogen overhovedet – så er det jo bare super”.

Så altså, mobbere i det ganske land: mob I bare videre – vi mangler flere bands af Limp Bizkits karakter!

(Iøvrigt - som man kan se på billedet - ser det jo ud til at Durst klarer sig nogenlunde, trods alt!).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA