x

Gratis electronica-festival

Gratis electronica-festival

Som bekendt er Public Service-forpligtensen et af de vilkår, som DR skal producere programmer efter. Men på initiativ af P3-værterne Krede og Thomas Madvig er "Public Service" nu også en festival, som over tre dage skal præsentere den bedste nordiske electronica.

Stedet er Islands Brygge, og adgangen til festivalens to scener er gratis for publikum. Den største scene har en kapacitet på 3-4000 publikummer, og på programmet er bl.a. finske Juri Hulkkonnen og danske Artificial Funk.

Om natten flyttes festen ud på Københavns klubber. Her koordineres arrangementerne af Clubbinghagen, og de foregår bl.a. på Rust, Stengade 30 og Vega Natklub som f.eks. præsenterer Dimitri From Paris.

Tanken er, at festivalen skal afholdes årligt i slutningen af august, og bagmændene mener, den er savnet:

– Der er i øjeblikket en overflod af god elektronisk musik i Norden, men alligevel findes der endnu ikke en seriøs og samtidig bred festival på området. Med PUBLIC SERVICE vil vi fra P3's side samle kræfterne og skabe et årligt vindue for de mange nordiske talenter, professionelle dj's og musikere, fortæller Krede.

Public Service Festival, Strandgade 100, København. 20-22. august. Fri entré til dagsarrangementet

Se dr.dk/publicservice


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA