x

Klub Rolig præsenterer to nye navne

Klub Rolig præsenterer to nye navne

Klub Rolig, der har til huse i Ideal Bar i København, står klar med to efterårsnavne. Det drejer sig om det danske band Kill Screen Music (billedet) den 6. oktober og en solokoncert med frontmanden fra bandet Sophia, Robin Proper-Sheppard.

Kill Screen Music starter Klub Roligs efterårsæson med et sæt, der skal være tilpasset klubbens intime og afdæmpede atmosfære. Bandet debuterer i dag, mandag den 4. oktober, med albummet "Us The Two-Headed Horse", og bandet har to positive koncerter fra Spot og Roskilde Festival på samvittigheden. GAFFAs anmelder Christian Erin-Madsen gav trioen hele fem stjerner, og kaldte det for et "betagende" album, ligesom han skrev:

"Med "Us The Two-Headed Horse" afleverer den debuterende danske trio, anført af tidligere Virgo-forsanger Johan Stahl, et bemærkelsesværdigt modent og helstøbt udspil. Der, hvor det for mange kunstnere stikker af i enten det storladent svulstige eller omvendt indespærrer sig selv i det introvert navlepillende, evner Kill Screen Music at dosere og kombinere de to yderpunkter."

Udover Kill Screen Music besøger også Robin Proper-Sheppard den rolige klub i en akustisk opsætning mandag den 1. november. Robin Proper-Sheppard er til daglig frontmand i bandet Sophia. I løbet af efteråret lader den texanske sangskriver dog backingbandet blive hjemme og optræder i stedet med Sophia som akustisk soloprojekt. Og det kalder han: "At home with Sophia...Robin Proper-Sheppard".

Sophia startede efter sigende som et terapeutisk projekt for Robin Proper-Sheppard i kølvandet på, at hans band The God Machine gik i opløsning i 1994. Den amerikanske sanger havde som udgangspunkt ingen planer om at turnére med debutalbummet "Fixed Water" (1997), men et par driftige danskere fik ham hurtigt på andre tanker, og snart var Sophia et flittigt turnerende band. Bandets fængende sadcore-indierock høstede gode anmeldelser og en pæn rotation Det Elektriske Barometer herhjemme. Om efterårets soloturné udtaler Robin:

"Reaktionerne har været, for at være ærlig, overraskende fantastiske. Jeg spiller i lang tid (...) og snakker en masse om sangene, livet, laver jokes, får folk til at græde lidt, alt det der, og jeg har et unikt live set-up med egne lys, baggrunde og en meget speciel mikrofon."

Kill Screen Music kan opleves onsdag den 6. oktober og At Home With Sophia… Robin Proper-Sheppard mandag den 1. november. Begge koncerter er på Ideal Bar, og mens koncerten med Kill Screen Music er gratis, kan billetter til koncert nummer to købes via Billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA