Nyhed

Formula reset'er Festugen i aften

Ridehuset fyldes med lys og lyd til aftenens techno-event.

Det er langt over et årti siden, at ravekulturen fødtes, men der er stadig en stor appetit på store fester med house, trance og andet elektronisk øreguf.

I 90'erne stod Formula Productions for nogle af Århus' største techno-fester. Formula har holdt pause i nogle år, men vender tilbage i dette års Århus Festuge med Reset vol. 1-festen.
– Det handler om at få Ridehuset fyldt op med mennesker, som vil feste sammen med os, fortæller Torsten Warning, som siden 1996 har været med til at arrangere Formula-festerne.

Hvad er formlen for en Formula-fest?
– Det er en totaloplevelse, det skal være mere end bare en dj på en scene. Lys, lyd og indretning er skabt ud fra en generel målsætning om at oplevelsen på gulvet skal være noget mere. Vi bygger en arena op inde i Ridehuset med niveauer, så man får en mere Colusseum-agtig stemning. Gulvet bliver selve dansegulvet, omgivet af podierne. Populært kalder vi det for "heksekedlen".


Mærkeligt sammenfald
Hovednavnet til Reset vol. 1 er den franske DJ Agoria.
– Han er lidt en kamæleon, siger Torsten Warning. – Han repræsenterer ikke en bestemt stil, men blander det hele, og han er vanvittig dygtig til at mikse. Han er mere overraskende, mere fanden-i-voldsk end de fleste andre dj's.

Formula-festen er ikke den eneste elektroniske event i Århus d. 3. september. Tuborg har deres Green Beats-arrangement, og mærkeligt nok står den danske dj Rune RK på plakaten til begge fester.
Er det ikke lidt mærkeligt at have samme mand til at spille til to store fester samme aften i samme by?

– Det er da totalt underligt, medgiver Torsten Warning.
– Vi havde booket Rune RK, derefter blev Green Beats-datoen flyttet. Rune havde imidlertid skrevet kontrakt på alle fire Tuborg-arrangementer, så det kan ikke rigtig være anderledes.
Torsten Warning mener dog, at de to fester er så forskellige, at sammenfaldet ikke bliver noget problem.


Denne historie er tidligere bragt d. 3/8-2004

ANNONCE