x

Dave Grohl "sagsøger" Scissor Sisters

Dave Grohl "sagsøger" Scissor Sisters

Ifølge Scissor Sisters' tv-sektion på deres hjemmeside "sagsøger" Foo Fighters-frontmanden Dave Grohl bandet for 75 millioner dollars. Dave Grohl skal efter at have været vidne til en Scissor Sisters-koncert have følt sig særdeles forulempet, da Scissor Sisters-frontmand Jake Shear blottede sin ene testikel.

Ifølge Scissor Sisters' nyhedshold har Dave Grohl haft panikanfald og eksplosiv diarré som følge af hændelsen. Du kan selv vurdere, om Dave Grohl har noget at have sit sagsanlæg i, og om rocksangerens advokat har regnet rigtig med de 75 millioner dollars i klippet allernederst.

Hvis Scissor Sisters får råd til at fortsætte deres turné, så bliver det med deres seneste album "Night Work" i bagagen. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Signe Bønsvig Wehding, der blandt andet skrev:

""Night Works" med sit skønt nostalgiske Flashdance-lignende cover, samler tråden fra 70'erne og 80'ernes klubscene op - der, hvor Frankie goes to Hollywood og alle de andre slap den. Og det gør Scissor Sisters i samarbejde med producer Stuart Price med 100 procents dedikation. Albummet er renset for ballader, er gennemført danse-fanatisk/-fantastisk og lukker oven i købet med en af albummets stærkeste skæringer: "Invisible Light". Et nummer, som er noget så listigt som en Pink Floyd-inspireret vokal og versopbygning kombineret med et forrygende diskoomkvæd."

Scissor Sisters giver koncert på Vega den 29. oktober, hvor der er få billetter tilbage. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA