x

RECession 2010 klar med solide efterfester

RECession 2010 klar med solide efterfester

I starten af september havde RECession Festivalen 2010 deres program klar for i år. Nu er programmet også blevet klar til de to efterfester, der vanligt bliver afholdt på Vestergade 58, når festivalernes koncerter er overstået på henholdsvis fredag og lørdag den 8. og 9. oktober i Århus.

Det er navne som This Is Head (Sverige), Fire Slag, Andreas Tilliander (Sverige), Reptile And Retard, Farven Fornem og Ballistics med flere, der pryder programmet. De respektive navne vil blive suppleret af dj's fra blandt andet det tidligere Decorate Decorate og Yellowish i de tilstødende lokaler på Vestergade 58.

Andreas Tilliander spiller med i Familjen live, ligesom han i 2005 vandt en svensk Grammy. I 2009 udkom hans album "Show", hvor han blandt andet samarbejdede med Kent-frontmanden Jocke Berg. GAFFAs anmelder Thomas Borre kastede fire stjerner efter den svenske elektronika-kunster og sammenlignede ham med danske Trentemøller.

Reptile And Retard (billedet) har vi her på GAFFA.dk fulgt rundt på deres Kina-turné hen over sommeren, som du kan se i bjælken i højre side. De spiller en show-præget elektro, der helt sikkert skal være en oplevelse værd.

Yderligere info om diverse kunstnere kan du se på recession.dk sammen med det fulde program for både festival og efterfest.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA