x

Weezer-hader har fået nok

Weezer-hader har fået nok

Websiden The Point har mottoet "Make Something Happens" og bruges til at organisere støttekampagner og skabe opmærksomhed om forskellige problemstillinger. Men nu har amerikanske James Burns brugt siden i et forsøg på at få Weezer til at gå i opløsning, så de ikke laver flere plader.

kampagnesiden fortæller Burns, at han forsøger at indsamle 10 millioner dollars, der vil blive overrakt bandet, hvis de vil forsvinde. Han skriver desuden, at han aldrig har været fan, så det handler ikke om ham. Han forsøger at med kampagnen at hjælpe venner, familie og kærester, der er i et usundt forhold med bandet.

Burns indrømmer dog, at han er træt af bandets "spøjse covers og musikvideoer", han gider ikke høre mere om, hvad bandet går og laver, og selvom Weezer-frontmand Rivers Cuomo hvert år lover, at deres nye album er det bedste de har lavet siden "Pinkerton", ser man "en dynge lort som 'Beverly Hills' og 'I'm Your Daddy'".

Målet kan blive nået, hvis de 852.000 amerikanere, der har købt "Pinkerton" siden 1996 donerer 12 dollars, skriver Burns. Det går dog indtil videre ikke alt for godt med at nå målet. På et døgn er der blevet doneret 160 dollars, der dog først bliver trukket fra folks kontoer, hvis man når det samlede mål.

Weezer er lige nu på turné i USA, hvor de til november vil spille en række koncerter, hvor de ganske apropos vil spille deres første to plader i deres helhed. Bandet har endnu ikke reageret på kampagnen for at få dem til at forsvinde.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA