x

Nye idéer til Roskilde Festival

Nye idéer til Roskilde Festival

Har du en ide som kan gøre næste års Roskilde Festival til en endnu bedre festival? Så vil festivalarrangørerne gerne høre fra dig. Roskilde Festival vil nemlig nu gøre det muligt for studerende på videregående uddannelser at præsentere deres eget bud på en nyskabende ide, som kan forbedre forholdene på festivalen.

Initiativtagerne skriver således om projektet Roskilde Festival Entrepreneurs:

"Det vi søger er alle jeres gode idéer! De behøver ikke at være særligt velovervejede, men det skal være en idé, som du brænder for, og som du kan se blive ført ud i livet i løbet af vinteren og foråret frem mod Roskilde Festival 2011."

De indsendte ideer skal helst falde inden for de tre temaer som allerede er fastlagt for næste års festival. De tre teamaer som festivalen opfordrer til er: "Hjemløse/fattigdom/ulighed", "Klima og miljø" og "Festivalgængerens behov".

Roskilde Festival gør samtidig opmærksom på, at der er frit slag om hvordan man vil tolke disse temaer, og at man også er velkommen til at kombinere de tre temaer som man vil.

Tilbuddet gælder for alle som er indskrevet på videregående uddannelsesinstitutioner og projektideerne kan omfatte alt fra tekniske installationer, udvikling af ny it-platform til idéer på et mere abstrakt niveau.

De udvalgte idé-magere inviteres til en weekend-camp i Roskilde med idéudvikling, gruppearbejde, inspirationsoplæg og sparring d. 30.-31. oktober.

Idéer skal indsendes til [email protected] senest mandag den 18. oktober 2010, kl. 12. Herefter vil ansøgere få svar på, hvem der går videre, hurtigt efter ansøgningsfristen.

Læs mere om Roskilde Festival Entrepreneurs her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA