Kom til kæmpe releasefest på Drone

Kom til kæmpe releasefest på Drone

Oh No Ono-medlemmernes pladeselskab Tambourhinoceros holder en kæmpe releasefest i anledningen af udgivelsen af debutalbummet med 4 Guys From the Future "Under the New Morning  Sun", som udkommer den 25. oktober og ligeledes debutalbummet med Treefight For Sunlight (billedet) "A Collection Of Vibrations For Your Skull", som udkom den 4. oktober.

Om deres selvproducerede albumdebut "Under The New Morning Sun" udtaler 4 Guys From The Future:

"Albummet er utvivlsomt en kærlighedsplade. En plade, som konstant kredser omkring en søgen efter eksistentielt fodfæste i kontrast til bandets smukke, medrivende og iørefaldende sange."

Treefight for Sunlights medlemmer er vokset op sammen og har dyrket deres fælles kærlighed til musikken siden barndommen. Albummet "A Collection Of Vibrations For Your Skull" er endda indspillet i bandets hjemby og rundt omkring i familiernes sommerhuse, og er produceret i et tæt samarbejde mellem bandet og Aske Zidore fra Oh No Ono. Ifølge bandet emmer albummet af denne sammenhørighed, en omfavnelse af livet på godt og ondt.

GAFFA gav albummet 4 stjerner og skrev:

"En kær kollega har kaldt nærværende udgivelse for årets mest forsinkede sommerplade, og der er noget om snakken. I hvert fald kreerer danske Treefight For Sunlight svulstigt vokalharmonisk pop af den mest solbeskinnede og The Beach Boys-inspirerede slags. Der er dog mere på spil hos albumdebutanterne, som nok præsterer luftigt svævende kompositioner, men som også trækker veksler på mere tidssvarende størrelser som Animal Collective, og som tilmed indimellem dyrker en mere mørkt eftertænksom side."

I anledningen af de to udgivelser har Tambourhinoceros samlet alle deres artister som denne aften vil starte festen med et par koncerter. Derfor vil det denne aften være muligt at opleve koncerter med følgende kunstnere:

4 Guys From the Future

Treefight For Sunlight

Kirsten & Marie

Thulebasen

FCAN

Værterne lover, at de vil byde på et glas til de første og feste natten igennem med de sidste.

Releasefesten afholdes på Drone (Nørrebrogade 184 Kbh. V) fredag d. 22. oktober kl. 21. Arrangementet er gratis.

For mere information se Tambourhinoceros' hjemmeside.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA