x

Malk De Koijn spiller til DM i Freestyleski

Malk De Koijn spiller til DM i Freestyleski

Når der skal afvikles DM i Freestyleski til marts, så kommer det til at ske under fantastiske forhold og med en stor afslutningskoncert. Arrangementet vil nemlig blive afviklet i Tignes i Frankrig på de samme baner som normalt bruges til X-Games, og punktummet for ugen sættes af Malk De Koijn.

Der vil i dagene 19.-26. marts 2011 blive konkurreret i disciplinerne Halfpipe, Slopestyle og Big Air, og om arrangementet siger Nikolaj Vang, der udover at være arrangør også er fire gange dansk mester i halfpipe:

- Vi, her hos Playground, er stolte af (og en smule benovede over) at Tignes og folkene bag X-games har ladet os afholde de danske mesterskaber i Halfpipe, Slopestyle og Big Air på de helt samme baner som European X-games afholdes på ugen forinden. Det vil uden tvivl blive et show, som den danske skiscene aldrig har set mage til, og vi ser frem til at se de mange talenter fra det danske freestylemiljø trykke den af på baner af højeste internationale kaliber, lyder det fra arrangøreren af DM-ugen.

Scenen er dermed sat til en god uge for skientusiaster, og som en bonus får man også lige en koncert med Malk De Koijn med som afslutning. Gruppen er eftersigende i gang med at lave et nyt album, der dog endnu ikke har fået en udgivelsesdato. Men mens vi venter, kan man altså tage turen til Frankrig og opleve gruppen live som afslutning på DM i Freestyleski.

Besøg Riders.dk for mere information om den officielle DM-tur 2011, der inkluderer bus, 6-dages liftkort, bolig & indgang til Malk de Koijn koncert.

Se en præsentationsfilm om DM 2011 her:

DM 2011 promo from Playground on Vimeo.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA