x

Steve Lukather til Horsens

Steve Lukather til Horsens

Steve Lukather er først og fremmest kendt som perfektionistisk guitarist, sangskriver og lejlighedsvis sanger i Toto, men han har også gang i en solokarriere. Han har udgivet fem soloalbum og udsender det sjette, "All's Well That Ends Well", på mandag den 11. oktober. Albummet følger han op med en turné, der bringer ham til Horsens Ny Teater præcis fire måneder senere, altså den 11. februar 2011.

Ud over sit arbejde med Toto og som solist har Lukather som studiemusiker medvirket på et hav af indspilninger for blandt andre Elton John, Herb Alpert, Chicago, Lionel Richie, Joni Mitchell, Neil Diamond, Rod Stewart, Spinal Tap, Van Halen og The Yardbirds og har ikke mindst spillet på verdens mest solgte album, Michael Jacksons "Thriller".

Horsens Ny Teaters direktør Kim Bisgaard udtaler:

"Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et stort udenlandsk navn til vores gamle, charmerende koncertsal på Horsens Ny Teater. Steve Lukather er ikke bare en skattet guitarekvilibrist og sangskriver, han er også bagmand i utrolig mange betydningsfulde sammenhænge. F.eks. spillede han guitar på Michael Jacksons "Thriller"-album, han var førstemand i Toto, og så har han sin solo-karriere. Og det er i denne rolle, vi får besøg af ham på Horsens Ny Teater. Dog vil han og bandet også spille enkelte Toto-sange, og jeg er sikker på, der venter publikum en kvalitetsmættet rockaften på Horsens Ny Teater i februar".

Det var også tilfældet, da Steve Lukather spillede på The Rock i 2008, hvor GAFFAs anmelder Rasmus Heide uddelte hele fem stjerner og blandt andet skrev:

"På scenen kæmper han bravt med at udfylde rollerne som både sanger og leadguitarist. Musikken er på samme tid groovytung, tight funky og fuld af musikalske spasmagertricks. De salige smile kommer frem, når han rykker endnu en sublim solo af (så fyren foran viser sine kuldegysninger frem til sidemanden), og de måbende fritidsguitarister foran scenen lapper det hele i sig – med opmærksomme blikke rettet mod det gribebrædt, hvor Sir Luke lader sine ferme fingre brillere."

Billetsalget er i gang hos Horsens Ny Teater og Billetlugen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA